Renovatie

Renoveren zonder zorgen te hebben.

Wilt u een totaalrenovatie van uw woning waar u geen schrik hoeft te hebben van de duur, het kostenplaatje en de voortdurende last van de werken ? Of wilt u uw bestaande woning vergroten en uitbouwen ? Dan wordt het hoog tijd dat u kiest voor Nordicconstruct. Wij bekijken samen met u wat wij kunnen verwezenlijken binnen het budget en binnen de vooropgestelde timing.

Een renovatie van je bestaande woning levert trouwens heel wat voordelen op. Meer comfort, luxe en een volledige nieuwe look en wat zeker niet onbelangrijk is, ze stijgt ook in waarde, wat zeker interessant is bij een eventuele verkoop.

Het renoveren van een woning wordt de laatste jaren steeds populairder. Als je kiest voor renovatie, ga je een bestaande woning volledig opknappen. En daar kan heel wat bij komen kijken. Een villa, huis of rijwoning renoveren is specialistenwerk en laat je best over aan mensen met kennis van zaken.

Ben je op zoek naar een gespecialiseerde partner die je renovatie van a tot z in goede banen leidt en niets aan het toeval overlaat ?

Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie en wij bekijken samen met jou het juiste actieplan.

Project Keerbergen

Bekijk meer foto's

Project Tienen

Bekijk meer foto's

Project aanbouw Aarschot

Bekijk meer foto's

Project aanbouw Haasrode

Bekijk meer foto's

Renovatie Testelt

Bekijk meer foto's