Vrijheid van ontwerp

Vrijheid van ontwerp

Het ontwerp van een woning kan zodanig worden opgebouwd waarbij massieve houten balken gemakkelijk kunnen worden gecombineerd met andere bouwmaterialen. Doordat de balken door een gespecialiseerde procedure worden gefabriceerd gaan deze niet meer krimpen.

Een ontwerp van een houtbouw is voor diegene die een huis willen met een prachtige architectuur en een uniek binnen ontwerp . Door onze innovatie maakt men het mogelijk om alle uitstekende eigenschappen van een traditionele houtbouw woning te integreren in het moderne stedelijke leven – een gezond en veilig huis om in te leven.

Wat is uw ideale woonomgeving? Is het de rust van de kust, de rust van het platteland of de drukte van de stad? Of het nu uw droom is om een gezinswoning te bouwen in de stad of een woning op het platteland. Een klassieke massieve houtbouw woning is de perfecte oplossing voor u.

Veel mensen vinden het huis van hun dromen in onze collectie. Alle houtbouw woningen uit de collectie kunnen worden aangepast aan uw wensen of we kunnen een eigen huis ontwerpen om aan uw wensen te voldoen.

Vanwege de niet krimpende massieve houten muren, kunnen de balken gemakkelijk gecombineerd worden met vele andere interessante materialen. Een massieve houtbouw woning is uitermate geschikt om er een buitenmuur van een ander soort materiaal om heen te zetten.

U heeft daarin een vrije keuze van onder andere, houten gevelbekledingen, aluminium composiet panelen, natuursteen of gewoon de traditionele baksteen.