Mancave-sauna-poolhouse

Hoge kwaliteit sauna’s 

De wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij kunnen zowel standaard uitvoeringen van sauna’s leveren en installeren of een volledig op maat gemaakte sauna realiseren. Onze sauna’s worden van eerste klas materiaal gemaakt in onze eigen werkplaats. Naast de ruime keuze uit houtsoorten kunnen ze ook worden voorzien van bijvoorbeeld een ultramodern LCD of touchscreen bediening.

Samen met u, onze jarenlange ervaring in de sauna bouw en de kwaliteit van onze materialen komen we tot een mooi eindresultaat.

Wij kunnen echt maatwerk leveren. Dit betekent dat we voor u een inbouwsauna, een sauna op maat, een buitensauna kunnen ontwerpen en installeren.

Offerte aanvragen ?

Dan maken we met u graag een afspraak voor een vrijblijvende offerte. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar diverse modellen staan opgesteld. Laat u hier informeren om te zien wat de mogelijkheden zijn. 

Bouw een houten mancave op maat

Bouw een mancave en geniet van een ruimte waar u uw hobby kunt beoefenen, waar u gezellig met vrienden samen doorbrengt of waar u samen geniet van een sportwedstrijd op TV.

Dit is uw domein, een ontspanningsruimte, een ultieme en unieke plek voor uzelf of voor vrienden onder elkaar, voor plezier en vermaak, waar mannen (vrouwen) onder elkaar “zichzelf” kunnen zijn.

Wij leveren maatwerk en kunnen daardoor ieder gewenste uitvoering en indeling voor u realiseren.

Bent u geïnteresseerd in uw eigen mancave ? Neem vrijblijvend contact op.

Kelo sauna

Bekijk meer

Sauna Vilvoorde

Bekijk meer

Project sauna Perk

Bekijk meer