Bouwproject snel en precies

Een snel en precies bouwproject

Al onze massieve houtbouw woningen als project kunnen een traditionele of een moderne uitstraling hebben, afhankelijk van de verschillende keuze of wens van de klant.  

Als voorbeeld zijn de verschillende keuzes van buitenmateriaal van invloed op de gehele uitstraling en architectuur van de woning. Deuren, ramen, trappen en materiaal keuzes voltooien de uitstraling van het gewenste project. De opties voor de binnenbekleding van het interieur zijn eindeloos. 

De architectuur van de eigentijdse massieve houtbouw woningen zijn kenmerkend door de minimalistische en strakke details die kunnen bereikt worden. 

De voorbewerkte elementen van onze massieve houtbouw woningen zijn vervaardigd uit het beste Finse grenen hout in de moderne houtzagerij in Finland. Doordat het productieproces voor een groot deel geautomatiseerd is, zijn houtbouw woningen dimensionaal correct en worden constructiefouten tot een absoluut minimum gebracht.

Er wordt een zeer precies houtbewerkingssysteem gebruikt zodat elke onderdeel naadloos aansluit, keer op keer. Alle gelamineerde houtconstructies zijn nauwkeurig gemarkeerd, zodat het bouwproces en bouwproject snel en makkelijk verloopt.